CRYSTAL REPORTS tanfolyam, egyedi igények alapján

 

Egyedi tematikájú Crystal Reports tanfolyam, konzultáció, tanácsadás

A Crystal Reports mára a világ első számú jelentéstervező eszközévé vált, melyet nagyszámú fejlesztő és felhasználó alkalmaz nagy hatékonysággal. Nem véletlen, hogy az SAP is integrálta rendszerébe, de rajta kívül is sok gyártó választotta rendszere reporting eszközének.

A Crystal Reports azonban nem csak integráltan – egy fejlesztett IT rendszer részeként – képes működni. Önálló alkalmazásként is futtatható, lehetővé téve a nem fejlesztői szemlélettel, tudással rendelkező felhasználók számára is, hogy reportokat hozzanak létre az általuk felhasznált adatokból – az egyszerűtől az összetettig.

26 év tapasztalat

Cégünk 26 év szoftverfejlesztői tapasztalattal és 10 év Crystal Reports fejlesztői, alkalmazói, oktatói tapasztalattal áll megrendelői rendelkezésére az egyedi tematikájú, felhasználói és fejlesztői Crystal Reports tanfolyamok és konzultációk terén.

 

Crystal Reports tanfolyam és konzultáció - HATÉKONYSÁG

A kurzusokat két alapvető formában tartjuk: tanfolyam vagy konzultáció. A tanfolyam kötött(ebb) tematikával rendelkezik, célja a rendszerezett tudás átadása a hallgatóknak, mint például Crystal Reports ismeretekkel nem rendelkező felhasználók képzése.

A konzultáció szabadabb, egyedibb tematikával bír, célja inkább a Crystal Reports-ot már használó résztvevők problémáinak megoldása, hiányzó ismereteik pótlása.

Tapasztalat, kiforrott tematikák - nem csak tanítjuk, csináljuk is

Az oktatás vezetője a Crystal Reports alkalmazását 2000-ben, oktatását – a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézetében - 2002-ben kezdte meg. Az elmúlt tíz évben cégünk számos egyedi fejlesztésű rendszert adott át az ipar, a kereskedelem terén működő partnerei számára (termelés és vállalatirányítási rendszerek, ügyviteli rendszerek), melyekben a Crystal Reports-ot alkalmazta reporting eszközként. Az így felgyülemlett gyakorlati tapasztalatokat vittük/visszük át az oktatásba.

Egyedi tematika összeállítása - az, és csak az, amire a megrendelőnek szüksége van

Mivel fejlesztő cég vagyunk, tudjuk, hogy nincs két teljesen egyforma feladat. Éppen ezért természetesnek tartjuk, hogy tematikáinkat a megrendelővel egyeztetve „testre szabjuk”, hogy a legjobb eredményt érjük el – közösen!

Hatékonyság, munka saját adatokkal - azonnal alkalmazható tudás

A Crsytal Reports tanfolyamok és konzultációk során törekszünk arra, hogy a megrendelő saját adataival dolgozzunk, azokon mutatva be a Crystal Reports működését a hallgatóknak. Ez a módszer nagyon hatékony, mivel a hallgatók számukra ismert adatállománnyal, szerkezettel dolgozhatnak, és kurzus végére már valós, élesben felhasználható reportokat készíthetnek el.

Egyedi időbeosztás - MERT A NAPI MUNKÁNAK IS MENNIE KELL

A tanfolyamok és konzultációk szervezésénél rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez.

Támogatás a tanfolyam után - mert kérdések bármikor merülhetnek fel

Egy-egy tanfolyam végeztével tovább tartjuk a kapcsolatot hallgatóinkkal, bizalommal fordulhatnak hozzánk problémáikkal, ha netán elakadnának a Crystal Reports alkalmazása során.

Referenciák

Néhány partnerünk, akiknél Crystal Reports tanfolyamot, illetve konzultációt tartottunk:

Budapesti Műszaki Egyetem, Honvédelmi minisztérium, Sanofi-Aventis, Chinoin, AVON Magyarország, OBI Hungary, Bakony Ipari Kerámia Kft. DEALOGIC Software Development Center, Fe-tools Kft., Dexion Hungary, Miskolci Ingatlangazdálkodó ZRt. stb.

tANFOLYAMI ÉS KONZULTÁCIÓS DÍJAINK

A megrendelőnél tartott, egyedi tematikás Crystal Reports tanfolyamaink, konzultációink árai a következőképpen alakulnak. Alapóradíjunk 12 000 Ft+ÁFA, mely egy fő képzését tartalmazza. Minden további hallgató 1000 Ft-tal emeli az óradíj mértékét.

Természetesen minden esetben egyeztetünk leendő megrendelőnkkel és igényeinek megfelelő egyedi ajánlatot állítunk össze részére!

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk jelentkezését, keressen bennünket!

regatta@regatta.hu

+36 1 370 3142

   Cégünkrőlent">Profilokoduct.html" target="_parent">Termékekwnload.html" target="_parent">Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.