CRYSTAL REPORTS tanfolyam, egyedi igények alapján

Egyedi tematikájú Crystal Reports tanfolyam, konzultáció, tanácsadás

A Crystal Reports mára a világ elsõ számú jelentéstervezõ eszközévé vált, melyet nagyszámú fejlesztõ és felhasználó alkalmaz nagy hatékonysággal. Nem véletlen, hogy az SAP is integrálta rendszerébe, de rajta kívül is sok gyártó választotta rendszere reporting eszközének.

A Crystal Reports azonban nem csak integráltan – egy fejlesztett IT rendszer részeként – képes mûködni. Önálló alkalmazásként is futtatható, lehetõvé téve a nem fejlesztõi szemlélettel, tudással rendelkezõ felhasználók számára is, hogy reportokat hozzanak létre az általuk felhasznált adatokból – az egyszerûtõl az összetettig.

26 év tapasztalat

Cégünk 26 év szoftverfejlesztõi tapasztalattal és 10 év Crystal Reports fejlesztõi, alkalmazói, oktatói tapasztalattal áll megrendelõi rendelkezésére az egyedi tematikájú, felhasználói és fejlesztõi Crystal Reports tanfolyamok és konzultációk terén.

 

Crystal Reports tanfolyam és konzultáció - HATÉKONYSÁG

A kurzusokat két alapvetõ formában tartjuk: tanfolyam vagy konzultáció. A tanfolyam kötött(ebb) tematikával rendelkezik, célja a rendszerezett tudás átadása a hallgatóknak, mint például Crystal Reports ismeretekkel nem rendelkezõ felhasználók képzése.

A konzultáció szabadabb, egyedibb tematikával bír, célja inkább a Crystal Reports-ot már használó résztvevõk problémáinak megoldása, hiányzó ismereteik pótlása.

Tapasztalat, kiforrott tematikák - nem csak tanítjuk, csináljuk is

Az oktatás vezetõje a Crystal Reports alkalmazását 2000-ben, oktatását – a Budapesti Mûszaki Egyetem Mérnöktovábbképzõ Intézetében - 2002-ben kezdte meg. Az elmúlt tíz évben cégünk számos egyedi fejlesztésû rendszert adott át az ipar, a kereskedelem terén mûködõ partnerei számára (termelés és vállalatirányítási rendszerek, ügyviteli rendszerek), melyekben a Crystal Reports-ot alkalmazta reporting eszközként. Az így felgyülemlett gyakorlati tapasztalatokat vittük/visszük át az oktatásba.

Egyedi tematika összeállítása - az, és csak az, amire a megrendelõnek szüksége van

Mivel fejlesztõ cég vagyunk, tudjuk, hogy nincs két teljesen egyforma feladat. Éppen ezért természetesnek tartjuk, hogy tematikáinkat a megrendelõvel egyeztetve „testre szabjuk”, hogy a legjobb eredményt érjük el – közösen!

Hatékonyság, munka saját adatokkal - azonnal alkalmazható tudás

A Crsytal Reports tanfolyamok és konzultációk során törekszünk arra, hogy a megrendelõ saját adataival dolgozzunk, azokon mutatva be a Crystal Reports mûködését a hallgatóknak. Ez a módszer nagyon hatékony, mivel a hallgatók számukra ismert adatállománnyal, szerkezettel dolgozhatnak, és kurzus végére már valós, élesben felhasználható reportokat készíthetnek el.

Egyedi idõbeosztás - MERT A NAPI MUNKÁNAK IS MENNIE KELL

A tanfolyamok és konzultációk szervezésénél rugalmasan alkalmazkodunk megrendelõink igényeihez.

Támogatás a tanfolyam után - mert kérdések bármikor merülhetnek fel

Egy-egy tanfolyam végeztével tovább tartjuk a kapcsolatot hallgatóinkkal, bizalommal fordulhatnak hozzánk problémáikkal, ha netán elakadnának a Crystal Reports alkalmazása során.

Referenciák

Néhány partnerünk, akiknél Crystal Reports tanfolyamot, illetve konzultációt tartottunk:

Budapesti Mûszaki Egyetem, Honvédelmi minisztérium, Sanofi-Aventis, Chinoin, AVON Magyarország, OBI Hungary, Bakony Ipari Kerámia Kft. DEALOGIC Software Development Center, Fe-tools Kft., Dexion Hungary, Miskolci Ingatlangazdálkodó ZRt. stb.

tANFOLYAMI ÉS KONZULTÁCIÓS DÍJAINK

A megrendelõnél tartott, egyedi tematikás Crystal Reports tanfolyamaink, konzultációink árai a következõképpen alakulnak. Alapóradíjunk 12 000 Ft+ÁFA, mely egy fõ képzését tartalmazza. Minden további hallgató 1000 Ft-tal emeli az óradíj mértékét.

Természetesen minden esetben egyeztetünk leendõ megrendelõnkkel és igényeinek megfelelõ egyedi ajánlatot állítunk össze részére!

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk jelentkezését, keressen bennünket!

regatta@regatta.hu

+36 1 370 3142

   


Cégünkrõlent">Profilokoduct.html" target="_parent">Termékekwnload.html" target="_parent">Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.