REGATTA Project Kft.

H-1046 Budapest
Lahner György utca 3/B.
Térkép...

Telefon:(1) -370-3142
Fax:(1) -370-3142

E-mail: regatta@regatta.hu

Üzenetküldés a Regatta Projectnek

   
Név:
E-mail:
Telefon:
Helység:
Üzenet:

 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Cégünk Budapest 4. kerületében, Újpesten található, a Lahner György utcában. Amennyiben autóval érkezik a belváros felől, a javasolt útvonal: Váci út, majd jobbra rá az Árpád útra, ott el Újpest központi (István út-Árpád út kereszteződés), ott jobbra rá az István útra, kövesse a villamos síneket a Rózsa utcai kereszteződésig (balra, a kereszteződés után látható az újpesti központi rendelőintézet). Ha áthaladt a kereszteződésen az első utcán forduljon balra (Jósika utca) és jöjjön el az út végéig. Ott forduljon jobbra a Vécsey utcára, majd az első utcán balra (Mikes köz). Az utca végén jobbra (ez kb. 60 méter csak) majd jobbra a harmadik ház a Lahner György u. 3/b.

Alternatív útvonal a Béke úton kifelé újpestre. Ez lesz később az István út, ahol ismét a síneket kell követni a fentebb leírt módon.

Az M3-felől: a Rákospalota-Újpest-i lehajtónál térjen le a pályáról Újpest felé a Szentmihályi útra. Ezen jöjjön el a Rózsa utcai kereszteződésig (ott már Árpád út lesz az Szentmihályiból!). A kereszteződésnél jobbra, és el a keresztező villamossínekig (Görgey utca). Jobbra, a kereszteződés után látható az újpesti központi rendelőintézet. Forduljon a kereszteződésben jobbra, majd az első utcán forduljon balra (Jósika utca) és jöjjön el az út végéig. Ott forduljon jobbra a Vécsey utcára, majd az első utcán balra (Mikes köz). Az utca végén jobbra (ez kb. 60 méter csak) majd jobbra a harmadik ház a Lahner György u. 3/b.

Tömegközlekedéssel: A 3. metróval Újpest-központ végállomásig, majd a 12 vagy 14 villamossal az újpesti központi rendelőintézetig. Ott gyalog tovább, és az első utcán forduljon balra (Jósika utca) és jöjjön el az út végéig. Ott forduljon jobbra a Vécsey utcára, majd az első utcán balra (Mikes köz). Az utca végén jobbra (ez kb. 60 méter csak) majd jobbra a harmadik ház a Lahner György u. 3/b.

Ugyanez a variáns elképzelhető a 12 vagy 14-es villamossal végig a Lehel tér felől is.

Térkép...

Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.