"Dinamizmus és stabilitás"

 
iktató program, elektronikus iratkezelés, iktatás, oktatás,  konzultáció, egyedi szoftverfejlesztés Regatta Project - Regatta Szoftver

A Regatta Szoftver Tanácsadói és Fejlesztői Iroda azzal a céllal alakult meg 1998-ban, hogy mint szakértői iroda támogassa partnereinek számítástechnikai döntéshozói tevékenységét, illetve speciális egyedi fejlesztésekkel - hardver és szoftver területen egyaránt - segítse megrendelőinek munkáját.
 
Tíz év töretlen fejlődés után 2008-ban megalakult a Regatta Project Kft., mely a Regatta Szoftvertől átvette a tanácsadói és projektvezetési feladatokat.
 
A portfolió kettéválasztása átlátható és rugalmas működést tesz lehetővé, melynek köszönhetően hatékonyan tudjuk támogatni partnereinket céljaik elérésében.

Az elmúlt években megrendelőink között volt a Honvédelmi Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Miniszterelnöki Hivatal, a Budapesti Műszaki Egyetem, az Állami Erdészeti Szolgálat, az Erdészeti Tudományos Intézet, az Állami Biztosításfelügyelet, a Shell Hungary Rt., a Chinoin Rt., a Reanal, a MÁV, a Miskolci Ingatlangazdálkodó Rt., a Budapesti Főpolgármesteri Hivatal és számos további intézmény.

Célunk, hogy költséghatékony megoldásokat keresve, rövid határidőn belül, a megrendelői igények maximális szem előtt tartásával lássuk el feladatainkat, s partnereinkkel hosszú távú együttműködést alakítsunk ki.

Gazsó Zoltán
ügyvezető igazgató, tulajdonos

 
  
 ügyvezető: GAZSÓ ZOLTÁN
  TELEFON: (1) -370-3142
  FAX: (1) -370-3142
  POSTACÍM: H-1046 Budapest Lahner György utca 3/b
  EMAIL:
regatta@regatta.hu
HÍRLEVÉL...
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
Email:
   
 


HÍREINK...

 
CRYSTAL REPORTS

Egyedi tematikájú - felhasználói és fejlesztői - konzultációk és tanfolyamok a megrendelő igénye szerint.

Tovább...

INS-IT AUDIT

Speciális IT audit szolgáltatás a biztosítási szervezetek részére. Felkészítés a törvényi megfelelőségre és a PSZÁF ellenőrzésekre.

Tovább...

REG-Doc Iktató

Felhasználva az elmúlt 25 év tapasztalatát, kifejlesztettük REG-Doc rendszerünket, mely költséghatékonyan támogatja az iktatási, feladatkezelési és dokumentumkezelési feladatokat.

Tovább...

egyedi szoftverek fejlesztése EGYEDI SZOFTVEREK

Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése. Munkánk során a legfejlettebb eszközöket és a legújabb módszertanokat alkalmazzuk, a szoftvertervezés és fejlesztés során maximális modularitásra törekszünk.

Tovább...

oktatás, konzultáció, tanfolyam Tanácsadás

Szakértőink IT tanácsadással és teljeskörű IT biztonsági audit lefolytatásával állnak megrendelőink szolgálatára. Igény esetén az audit vizsgálati köre bővíthető.

Tovább...

 

oktatás, konzultáció, tanfolyam OKTATÁS

Cégünk vállalja egyedi tematikájú, számítástechnikai és határterületi témákat felölelő tanfolyamok szervezését és lebonyolítását.
Partnereink igénye esetén kihelyezett konzultációs formában is.

Tovább..

Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.