SZOLGÁLTATÁSAINK

 

INS-Audit

Speciális IT audit szolgáltatás a biztosítási szervezetek részére. Felkészítés a törvényi megfelelőségre és a PSZÁF ellenőrzésekre.

Tovább...

 

Iktató,  iratkezelő programok

Az elmúlt több mint 15 évben elektronikus dokumentum-kezelő szoftvereink számos partnerünknél bizonyították, hogy jól skálázható, kiváló ár/érték arányú eszközöket sikerült létrehoznunk.

Tovább...

 

EGYEDI SZOFTVEREK

Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése. Munkánk során a legfejlettebb eszközöket és a legújabb módszertanokat alkalmazzuk, a szoftvertervezés és fejlesztés során maximális modularitásra törekszünk.

Tovább...

 

Tanácsadás - IT auditTanácsadás - it Audit

Szakértőink IT tanácsadással és teljeskörű IT biztonsági audit lefolytatásával állnak megrendelőink szolgálatára. Igény esetén az audit vizsgálati köre bővíthető.

Tovább...

OKTATÁS

Cégünk vállalja egyedi tematikájú, számítástechnikai és határterületi témákat felölelő tanfolyamok szervezését és lebonyolítását.
Partnereink igénye esetén kihelyezett konzultációs formában is.

Tovább...

VFP LEVELEZŐ LISTA

Cégünk egyik fő profilja az adatbázis-kezelési feladatokat végző szoftverek fejlesztése. Feladataink során több esetben is a Microsoft Visual Foxpro-t választottuk fejlesztő eszközül, így jelentős mennyiségű tapasztalat halmozódott fel az eszköz használatával kapcsolatban.

Tovább...

 

IRATKOZZON FEL ÖN IS! Adja meg email címét!

 

 


EGYEDI SZOFTVEREK FEJLESZTÉSE

Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése. Megbízóinkkal szorosan együttműködve, rugalmas projektvezetés mellett hozzuk létre a szükséges alkalmazásokat, radikálisan csökkentve ezzel a szoftver fejlesztésére és beüzemelésére fordítandó időt.
Munkánk során a legfejlettebb eszközöket és a legújabb kutatási eredményeket alkalmazzuk, a szoftvertervezés és fejlesztés során maximális modularitásra törekszünk, biztosítva ezzel az alkalmazás egyszerű továbbfejleszthetőségét.
És még valami: számunkra nem ér véget a munka az átadással, értelemszerűen biztosítjuk a szoftver változáskövetését is.

Eddigi főbb egyedi fejlesztéseink...


Fel...

 

OKTATÁS

Cégünk vállalja egyedi tematikájú, számítástechnikai és határterületi témákat felölelő tanfolyamok szervezését és lebonyolítását.
Munkatársaink a Budapesti Műszaki Egyetem oktatói, kutatói, közülük többen számos, nagy példányszámban eladott szakkönyv szerzői.
Mindez garanciát jelent a testre szabott, hatékony tematikájú tanfolyamokra, a magas szintű oktatói munkára.
Partnereink igénye esetén kihelyezett tanfolyamok szervezését is vállaljuk.

Oktatási tevékenységünk részletesen...


Fel...

 

VFP LEVELEZŐ LISTA

Cégünk egyik fő profilja az adatbázis-kezelési feladatokat végző szoftverek fejlesztése.
Feladataink során több esetben is a Microsoft Visual Foxpro-t választottuk fejlesztő eszközül, így jelentős mennyiségű tapasztalat halmozódott fel az eszköz használatával kapcsolatban.
Adta magát az ötlet, hogy egy levelezési listát hozzunk létre, melyen keresztül kapcsolatot tarthatnak, és segíthetik egymást a VFP közösség tagjai.

A levelező listáról részletesen...

Fel...

 

SZAKÉRTŐI, TANÁCSADÓI TEVÉKENYSÉG

Cégünk - hátteréül tudva a Budapesti Műszaki Egyetem oktatói és kutatói állományát - szakértői, tanácsadói tevékenységgel támogatja partnerei, megbízói munkáját.
Tanulmányainkkal, tanácsainkkal hatékonyan segítjük Önt döntés előkészítési, döntéshozói feladatai során.

  • Milyen informatikai háttér támogatja leginkább az Ön cégének munkáját?
  • Hogyan gazdálkodhat legeredményesebben az informatikai fejlesztésekre szánt erőforrásokkal?
  • Milyen rövid - közép - hosszútávú stratégiát célszerű kialakítania a kívánt cél elérése érdekében?

Fel...

 

PROJEKT-VEZETÉS

Sok példa igazolja, hogy az informatikai fejlesztésekkel kapcsolatos projektek külső, független projektvezetéssel válnak a leghatékonyabbá. (Nem hatnak az alá és fölérendeltségi viszonyok és érdekellentétek, szabadabban áramlik az információ.)
A belső tapasztalatokat felhasználva, de a külső szemlélő friss látásmódjával lehet igazán eredményes megoldásokat találni a felmerülő problémákra.
Munkatársainkkal - akik a projektvezetés elismert szakemberei és oktatói - ezen a téren is készséggel állunk partnereink rendelkezésére.

Fel...

 

INFORMATIKAI STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA

Sok éves tapasztalatunk birtokában, valamint a hazai és nemzetközi elvárások ismeretében szakértői segítséget nyújtunk partnereink rövid, közép és hosszú távú informatikai stratégiájának kidolgozásában.
Részt veszünk az informatikai stratégia bevezetésében, elemző tanulmányt készítünk a tapasztalatokról, és folyamatos kontrollt biztosítva elvégezzük az IS időszaki felülvizsgálatát.

Fel...

 

ADATMODELLEZÉS

Az információs társadalom legnagyobb értéke a gyors és pontos információ, partnereink legnagyobb tőkéje éppen ezért a rendelkezésükre álló adatvagyon.
A Regatta Szoftver Tanácsadói és Fejlesztői Iroda vállalja, hogy elkészíti megrendelői számára az általuk kezelt adatok adatmodelljét.
Ez a modell képezheti a továbbiakban minden adatkezelő folyamat és alkalmazás alapját, lehetővé téve a redundanciák kizárását, optimalizált folyamatok tervezését. A generális adatmodellhez való igazodás megkönnyíti az egymástól függetlenül fejlesztendő alkalmazások integrációját, és csökkenti az átfedésekből adódó költségtöbbletet.

Fel...

 

TELJES INFORMATIKAI RENDSZEREK KULCSRAKÉSZ ÁTADÁSA

Elsősorban alakuló, átalakuló cégeknek, intézményeknek ajánljuk alábbi szolgáltatásunkat:
Komplett informatikai rendszert telepítünk a felhasználó igényei szerint a legrövidebb időn belül. Ezáltal egy kézbe fogjuk össze a hardver és szoftver elemek beszerzését, installálását, valamint átadás utáni üzemeltetését, szervizét.
Ez az Ön számára a legkényelmesebb megoldás: minden problémával - a számítógéptől a hálózaton át az egyedi alkalmazásig - egy szállító foglalkozik.
Néhány megrendelőnk, akiknél speciális kihelyezett (esetenként több hetes) kurzust vezettünk: Honvédelmi Minisztérium, Reanal Rt., Chinoin Rt., Miskolci Ingatlangazdálkodó Rt., Szinvakomp, Budapesti Főpolgármesteri Hivatal, Állami Erdészeti Szolgálat.

Fel...

 

 
Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.