TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Bár cégünk alapvetően egyedi fejlesztésekkel foglalkozik, az eltelt időben kifejlesztésre került több olyan szoftverünk, melyek az irodai munkát támogatják, s uniformizáltságuk révén általános használatra is alkalmasak.

Ezeket a szoftvereket mint "dobozos" termékeket is forgalmazzuk, de testre is szabjuk azokat, ha megrendelőink igénylik ezt a szolgáltatást.

A "dobozos" verzió előnye, hogy azonnal használatba vehető, a "testre szabott" viszont mindenben követi a vállalati folyamatokat. Áthidaló megoldásként szoktuk javasolni partnereinknek a késztermék bevezetését, majd - ha az igényelt fejlesztés elkészült - az arra történő áttérést.

 
TERMÉKEINK

 

REG-Doc iktató és dokumentumkezelő rendszer

A REG-Doc szoftver integrált rendszerként látja el a szervezet iktatási és dokumentumkezelési feladatait.
A szoftver alkalmazásával teljes körűen kiválthatók a papír alapú folyamatok, a szervezet valamennyi dokumentumát elektronikus formátumban lehet tárolni, kezelni.


Fel...

Honlap

Ismertető


e-Tarifa Telefonbeszélgetés elszámoló rendszer

A személyi jövedelemadóról szóló (Szja) törvény 69. §-a (1) bekezdésének m.) alpontja és (12) bekezdése szerint 2006. szeptember 1-jétől természetbeni juttatásként adóköteles a cégtelefonok, munkahelyi telefonok magáncélú használata során magánszemély által megszerzett bevétel. Ajánljuk szoftverünket azoknak a cégeknek, melyek munkatársai céges mobiltelefonnal rendelkeznek, s ezáltal adófizetési kötelezettségük keletkezik!

Fel...

Ismertető

1-20 hívószámig 50 eFt
21-50 hívószámig 80 eFt
51-100 hívószámig 130 eFt
100 hívószám felett egyedi ár

Regiszter Partnerkapcsolati Rendszer

A Regiszter szoftver a magán és hivatali partnerek telefonszámainak, eMail címeinek, és webcímeinek tárolására, kezelésére szolgál. A hívások - modemen keresztül - közvetlenül a szoftverrel kezdeményezhetők. Az email küldés és weblap megnyitás a címre kattintva automatikusan történik.

Fel...

Ismertető

1. licenc 15 eFt
További licencek: 3 eFt/licenc


BMIG Beszerzési Folyamatkezelő rendszer

A rendszer a vállalaton belül felmerülő beszerzési és karbantartási igények rögzítését és nyomon követését végzi. Rendelkezik vezetői jóváhagyói modullal, rendszeres karbantartási feladatokat időzítő modullal. Segítségével az igény jelentkezésétől kezdve, a szükséges anyag beszerzésén át a munka elkészültéig, illetve átvételéig teljes körűen nyomon követhető a folyamat.

Fel...

Ismertető

Adatbázis licenc, 5 kliens licenccel:150 eFt
+ licencek (5 licenc/csomag): 25 eFt

KÉRJE EGYEDI ÁRAINKAT!

R-Projekt Projektvezetési rendszer

Projektvezető rendszerünket kifejezetten arra a célra fejlesztettük, hogy a cégek az egy-egy projektjükhöz tartozó valamennyi releváns adatot együtt kezelhessék. A rendszerben felvehetők a projektek fő adatait, delegálhatók hozzá a munkatársak és jogosultságaik, valamint alprojektek nyithatók.
Mindegyik komponens esetében kezelhetők a projekttervek, az időtervek, az ajánlatok, szerződések,  és a projekthez köthető számlák. A szoftver ezenkívül kezeli az egyéb vállalati költségeket, melyeket arányosan osztunk meg a futó projektek között, így nagy pontossággal számítható egy adott projekt eredményessége,  nyeresége. A költségekhez time-sheet rendszert is felvettünk, mellyel az adminisztratív feladatok is rögzíthetők, s óradíjas alapon a nyereség számításba bevonhatók.

Fel...

Ismertető
 

Adatbázis licenc, 5 kliens licenccel: 100 eft
+ licencek (5 licenc/csomag) : 25 eFt

KÉRJE EGYEDI ÁRAINKAT!

 


Áraink HUF-ban értendőek és az Áfa-t nem tartalmazzák.
Jelenlegi árlistánk 2007.01.01-től visszavonásig érvényesek.


 
 
Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.