Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi szoftverek fejlesztése. Megbízóinkkal szorosan együttműködve, rugalmas projektvezetés mellett hozzuk létre a szükséges alkalmazásokat, radikálisan csökkentve ezzel a szoftver fejlesztésére és beüzemelésére fordítandó időt.

Munkánk során a legfejlettebb eszközöket és a legújabb kutatási eredményeket alkalmazzuk, a szoftvertervezés és fejlesztés során maximális modularitásra törekszünk, biztosítva ezzel az alkalmazás egyszerű továbbfejleszthetőségét.

És még valami: számunkra nem ér véget a munka az átadással, értelemszerűen biztosítjuk a rendszer bevezetését,  változáskövetését, valamint a felhasználói támogatást is.

NÉHÁNY EGYEDI FEJLESZTÉSÜNK

LHS Projekt-vezetési rendszer

Az LHS Consulting megbízásából fejlesztettük ki integrált szoftverünket. A rendszer segítségével komplex projektvezetés valósítható meg. Nyilvántartható a projekt és alprojektjeinek valamennyi szükséges adata, kezelhetők a projekt tervezett, tény- és kapcsolódó költségei, számítható a nyereség. A rendszerhez kapcsolódó tudásbázisban elhelyezhetők és később alkalmazhatók a projekt dokumentumai, melyek kereshetők kulcsszavak és szövegtöredék alapján.

Fel...

Protosys-SQL

A rendszer teljeskörűen támogatja a Protokon Rt. logisztikai feladatait. Az anyagrendeléstől a gyártáson át a raktárkészlet-kezelésig, valamint a megrendelt termékek legyártásán át a szállításig és számlázásig integráltan kezeli a folyamatokat. Az anyag és termék kezelés - beérkeztetés, kiszállítás - vonalkódos technológiával, Symbol pda-k felhasználásával zajlik.

Fel...

MMR Minőségbiztosítási rendszer

Az MMR rendszert a Minell felkérésére fejlesztettük. A cég ultrahangos, radiográfiai, stb. anyagvizsgálatokat végez. A rendszer teljeskörűen támogatja a Minell tevékenységét, egy megkeresés beérkezésétől kezdve a szerződéskötésen át a vizsgálatokig.
Segítségével állíthatók elő a nagybonyolultságú vizsgálati jegyzőkönyvek, a belső és a megrendelő történő elszámolások.

Fel...

TÜV-NORD Audit rendszer

A TÜV-NORD Magyarország Kft. megbízásából került kifejlesztésre az AUDIT rendszer, mely a cég minőségbiztosítási auditori tevékenységével összefüggő feladatokat látja el.
A szoftver kezeli a tanúsított (ISO, HACCP, stb.) partnereknek, auditjaiknak és tanúsítványaiknak adatait. Automatikusan szkenneli, tárolja a dokumentumokat. A tanúsítványokra és kapcsolódó dokumentációjukra komplett dokumentumkövetést valósít meg. Automatikusan szkenneli, tárolja a dokumentumokat. Automatikusan generálja az értesítő faxokat.
Segítségével tervezhetők az esedékes auditok. Belső foglaltsági naptára segítségével jelölhetők ki az audit szakértői, auditorai. Kommunikációs felületén hívások kezdeményezhetők a tárolt telefonszámokra.

Fel...

Sportmax Klubrendszer

A Sportmax üzemelteti Közép-kelet Európa egyik legnagyobb sportkomplexumát Kamaraerdőben. A 8700 nm beépített és 20000 nm szabad területen 30 féle sporttevékenység végezhető.
A rendszer célja a klubtagságot váltó cégek, magánszemélyek befizetéseinek kezelése, az igénybe vett szolgáltatások elszámolása. A rendszerben chipkártya segítségével azonosítjuk a klubtagokat, akik ezzel az eszközzel fizethetik az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét.
A rendszer komplex adminisztrációs felületet biztosít a klubrendszer működtetéséhez.

Fel...

MÁV szabványtár

A MÁV Szabványügyi Központ megbízása alapján fejlesztettük ki a MÁV szabványok tárolását, kezelését végző rendszert. Feladata a szabványok és adataik elektronikus formátumban történő tárolásának megvalósítása, a szabványok internetes publikálása.
Regisztrálja a Web adatbázis jogosult felhasználóit, ellátja a tarifálási feladatokat, WEB oldali modulja pedig lehetővé teszi a szabványok adatai alapján történő keresést, és a találati listából a letöltés kezdeményezését.
A feladathoz kapcsolóan létre kellett hozni a szabványok adatbázisát, mely jelentős adatfeldolgozási feladatnak bizonyult. Közel kétezer Word dokumentum tisztán elektronikus feldolgozása alapján állítottuk össze az adatbázist alkotó rekordokat.

Fel...

A MÁV Szabványügyi Központ honlapja

A MÁV szabványtár kialakításához kötődik a MÁV Szabványügyi Központ honlapjának elkészítése. A webhely fő célja az intézet bemutatása mellett a MÁV szabványok letölthetővé tétele.

Fel...

ARIADNE 2002 személyzeti tanácsadói rendszer

Az ADECCO Magyarország megbízása alapján fejlesztettük ki a cég személyzeti tanácsadói munkáját támogató rendszerünket.
Az alapszoftvert az eltelt időszakban folyamatosan fejlesztettük, így mára egy olyan komplex rendszerré nőtte ki magát, mely az Adecco irodáinak összetett tevékenységét teljes egészében képes támogatni.
Az Ariadne rendszeren belül történik a munkavállalók regisztrálása, a munkaadók megkereséseinek rögzítése, s a két adatcsoport alapján a lehetséges jelöltek kiválasztása. A rendszer mind az időszakos, mind az állandó munkákhoz kapcsolódó feladatokat támogatja.

Fel...

ABLAB kísérleti rendszer

A rendszer a Chinoin Rt. PG gyártási és optimatizálási kísérleteinek adatait kezeli. Segítségével dinamikusan állíthatók elő a technológiai leírások. Számítja a kísérletek anyagszükségleteit, költségeit, illetve kalkulálja azokaz a leendő gyártásra.
Adatokat szolgáltat a gyártásellenőrzés felé. Diagramokat, excel táblákat készít és importál.

Fel...

PG karbantartási rendszer

Szintén a Chinoin megbízásából készítettük el a PG üzemek karbantartási igényeit kezelő szoftverünket.
A program a felmerült igényektől kezdve, az elbíráláson, technológia hozzárendelésen,  megvalósításon keresztül az átvételig követi nyomon a karbantartási feladatokat.

Fel...

Árnyék Ügyviteli Rendszer

A Hernádi Árnyékolástechnika részére készült a cég teljes tevékenységi körét támogató rendszerünk. A szoftver a megkeresésektől kezdve, az árajánlatokon és megrendeléseken át az átadásig követi az ügyviteli,  termelési folyamatokat, számos automatizmussal könnyítve az adminisztrációs, pénzügyi feladatokat. Anyaggazdálkodási modulja a készletek állapotának ellenőrzését,  a felhasznált anyagok kimutatását, kalkulációs modulja a nyersanyag és élőmunka szükséglet alapján az árkalkulációs feladatokat segíti.
A rendszert kulcsrakészen adtuk át, kialakítva a lokális hálózatot, installálva a munkaállomásokat, bevezetve az Árnyék rendszert.

Fel...

Shell Smart szerviz szoftver

A Shell Hungary Rt. megbízása alapján készítettük el a meghibásodott Smart kártyák javítását végző szoftverünket. A feladat érdekessége volt a smart kártya iró "fekete doboz" gyártója által rendelkezésünkre bocsátott szoftver interfész programozása.

Fel...

Iktatási rendszer

Az Állami Biztosításfelügyelet számára fejlesztettük ki a centralizált és decentralizált iktatási folyamatokat egyaránt támogató rendszerünket. A szervezet PSZÁF-ba történő integrálásáig ez a szoftver látta el a felügyelet teljes iktatási és iratszignálási feladatait. Felhasználói többek közt: Petőfi Irodalmi Múzeum, Erdészeti Tudományos Intézet, Miniszterelnöki Hivatal, Budapesti Műszaki Egyetem Rektori Hivatala, Sanmina Magyarország, Plaza Centers Hungary, Salgóvíz Rt.

Fel...

Pay 2000

A Kanadai Nagykövetség megbízása alapján került kialakításra a követség alkalmazottainak bérkifizetését támogató szoftver. A pénzügyi modul a szükséges adatok megadása után automatikusan számítja a járandóságokat és állítja elő a szükséges bizonylatokat.

Fel...

Erdőtervezési alrendszer

Az Állami Erdészeti Szolgálat felkérésére készítettük el a szolgálat komplex rendszerébe illeszkedő szoftverünket. Feladata az erdőtervezési adatok feldolgozása, az E és K lapok kitöltése, ellenőrzése.

Fel...

Dokumentumtár

A Városkutatás Kft. megbízása alapján került kifejlesztésre Dokumentumtár szoftverünk. Feladata az intézet tulajdonában lévő dokumentumok adatainak tárolása, rendszerezett visszanyerése, a fellelhetőség nyilvántartása, leltári és kölcsönzési listák készítése.

Fel...

Számla 2005

Komplett számlázó rendszer, raktárkészlet kezeléssel, kintlévőség figyeléssel. Képes bizományosi és kompenzáló számlák kezelésére, szállítólevelek kiállítására.
A számlázás során kézi adatbevitelre és raktárról történő számlázásra egyaránt lehetőség nyílik. A szállítólevelekből egyszerűen lehet teljes, vagy rész-számlát kiállítani.

Határidő figyelés, forgalmi lekérdezések, partneri listák.

Fel...

Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.