Rendszer bevezetéshez kapcsolódó szolgáltatásaink

Tisztában vagyunk vele, hogy egy szoftver akkor válik igazán használhatóvá, ha biztosítjuk hozzá a bevezetési és felhasználási időszak során igénybe vehető támogatásokat is!
Éppen ezért minden ajánlatunk részét képezik az erre vonatkozó fejezetek, melyet a partner igényei szerint állítunk össze.

Az alábbiakban bemutatjuk szolgáltatásaink lényegét.

Telepítés

A telepítés során rendszergazdájukkal együtt installáljuk a rendszert, így adva át neki azokat az ismereteket, melyek a napi üzemeltetéshez szükségesek. A telepítés után segítséget nyújtunk a szoftver alapadatainak meghatározásához, felvételéhez.
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani, hogy az általunk végzett telepítés esetén a rendszert teljesen beüzemelve, azonnali használatra készen vehetik át!
Természetesen, szoftverünk Önök által is telepíthető, ehhez a dokumentációban minden szükséges információ megtalálható.

Oktatás

Az oktatás módja lehet egy projektoros kivetítéssel támogatott előadás, illetve egy gyakorlással egybekötött képzés, mely történhet a megrendelőnél, illetve az általunk használt oktatóteremben.
Az oktatás időpontját/időpontjait minden esetben rugalmasan egyeztetjük megrendelőnkkel, figyelembe véve munkarendjét! A megszerzett ismeretek birtokában a felhasználók képessé válnak azonnal használatba venni a szoftvert.

Felhasználói támogatás

Szintén ajánlani szoktuk partnereinknek a bevezetési időszakra szóló „felhasználói támogatás” szolgáltatásunkat.
A gyakorlat azt mutatja, hogy a bevezetés utáni első hónapban merülnek fel leginkább kérdések a program használatával kapcsolatban.  Ezért elsőként erre az időszakra ajánljuk partnereinknek szolgáltatásunkat. Ebben a konstrukcióban lehetőség nyílik arra, hogy az egy hónap elteltével értékeljék az események számát, és további – testre szabott - támogatási szerződést kössenek, vagy mellőzzék azt.
A szolgáltatás tartalmát közösen határozzuk meg megrendelőnkkel.

Változáskövetés

Cégünk fő profilja az egyedi szoftverek fejlesztése. „Dobozos” termékeink esetében is magától értetődően ajánljuk partnereinknek ezt a szolgáltatásunkat. A felmerülő igények alapján – akár már a bevezetés előtt is – testre szabjuk a szoftvert, hogy az tökéletesen illeszkedjen a vállalati folyamatokhoz, szabályokhoz.
Ad hoc jellegű fejlesztések esetén fejlesztői óradíjunkkal számolunk, nagyobb időigényű, volumenű fejlesztéseknél egyedi ajánlatot állítunk össze megrendelőinknek.
Azoknak a megrendelőinknek, akik hosszú távú fejlesztésben gondolkodnak, ajánljuk rendelkezésre állási szerződéseinket, melyekben havi rögzített óraszámot biztosítunk a felmerülő feladatok végrehajtására.

 Cégünkről | Profilok | Termékek | Letöltések | Partnerek | Kapcsolat
Copyright © 2008 Regatta Project
Minden jog fenntartva.